Personal trainer Den Bosch

Wil jij getraind worden door de beste personal trainer van Den Bosch? Neem dan contact met mij op en krijg een gratis proefles!

  Je wilt wel sporten, maar mist die bekende stok achter de deur? Je wilt gericht naar een evenement toewerken? Of je wilt snel op niveau terugkeren na een zware blessure? Het zijn allemaal redenen om gebruik te maken van de diensten van personal trainer Den Bosch, ook jouw ideale partner als je af wilt van overtollige kilo’s of gewoon iets aan je conditie wilt doen. Behalve het aanbieden van alleen de beste oefeningen, zal de trainer uit Den Bosch je ook helpen bij het aanleren van een gezondere leefstijl, dmv duurzame trajecten. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis proefles in met behulp van onderstaand contactformulier:

  Verloren in de grote sportschool tussen onbekende apparaten

  Hoe vaak zie je het niet gebeuren; mensen die ijverig aan het sportschool avontuur beginnen maar toch snel weer afhaken. Dat heeft enerzijds met een gebrek aan mentaliteit te maken, maar ook met het ontbreken van de juiste begeleiding. Mensen voelen zich wel eens verdwaald in de grote sportschool en vragen zich af of dat wat ze doen eigenlijk nuttig is. En of ze de apparaten wel goed gebruiken. En dus stoppen ze maar weer. Missie mislukt.

  Maar 10% van de mensen behaalt zijn/haar doelstelling in de sportschool. Hiele Personal Training gaat voor 100% en bied garantie aan de duurzame trajecten.

  Stapsgewijs je doelen bereiken met een personal trainer

  Wil je nou echt je sportieve doelen eens waarmaken, schakel dan gewoon personal trainer Den Bosch in. Je krijgt dan professionele ondersteuning bij je sportactiviteiten. De trainer levert je gevarieerde oefeningen en weet hoe je stapsgewijs je doelen kunt bereiken. Daarbij heeft de personal trainer steeds oog voor de juiste houding. Voor je aan de slag gaat met personal trainer Den Bosch, ga je in gesprek met de trainer. Tijdens dat gesprek geef je aan wat je doelen zijn, praat je met de trainer over de beschikbaarheid en hoe vaak je wilt sporten. De personal trainer zal van de gelegenheid gebruik maken om een aantal testen uit te voeren om zo de beginwaarden te bepalen, beginwaarden bij aanvang van het project. 

  Je start met een 12 punts meting en deze worden daarna ingevoerd in een systeem. Hierop krijg je advies op gebied van voeding, training en supplementen met als doel een gezonde hormoonbalans en een slank en sterk lichaam.

  Met een personal trainer is geen excuus meer mogelijk

  Personal trainer Den Bosch zal je stapsgewijs en op verantwoorde wijze proberen je doelstellingen te laten behalen. Elke week wordt gekeken of je progressie geboekt hebt en of de doelstellingen aangepast moeten worden. Het grote voordeel is dat je nu steeds gemotiveerd wordt door de personal trainer Den Bosch. Er is geen excuus meer mogelijk, afspraak is afspraak en sporten is sporten. Geen vervoer? Dan komt de personal trainer gewoon bij jou. Want aan een paar vierkante meter heeft de vakman al voldoende om een prima work-out aan te bieden. 

  Motiveert en daagt uit; de lat gaat steeds hoger

  Personal trainer Den Bosch motiveert en daagt uit. Spelenderwijs zal de lat steeds hoger gelegd worden en jij gaat daar gewoon in mee. Alles wat je doet wordt door de personal trainer gevolgd. Moet je tien keer een oefening doen, dan is het ook echt tien keer. Het zal even wennen zijn, maar al snel ga je plezier krijgen in sporten met personal trainer Den Bosch. Omdat de personal trainer is opgeleid, krijg je steeds afwisselende oefeningen voorgeschoteld en is sporten ook nooit meer saai. De doelstellingen die gesteld zijn, zijn altijd realistisch. Het moet immers wel haalbaar zijn. En gaandeweg ontwikkelt de personal trainer Den Bosch zich vaak tot een soort vertrouwenspersoon. 

  Ruimte voor plezier, een goed gesprek en een hoop lol

  Het advies van de personal trainer is breder dan alleen maar sportieve adviezen. Want als je eenmaal fanatiek aan het sporten bent, gaan meer dingen tellen. Je voeding bijvoorbeeld. En dus zal de personal trainer Den Bosch dus ook proberen je een andere leefstijl aan te leren en je advies geven over wat je eet en drinkt. Natuurlijk wordt elke minuut die je traint benut en natuurlijk is er ruimte voor plezier, een goed gesprek en plezier. Want als je geen plezier hebt, haal je vaak niet de doelstellingen. 

  Doelstellingen kunnen sterk uiteenlopen

  Bewezen is dat mensen die met een personal trainer werken, blijven sporten. Dus ook als de doelstelling behaald is. Die doelstellingen kunnen overigens sterk uiteenlopen. Zo kun je een personal trainer in de arm nemen als je af wilt van overtollige kilo’s, het kan ook gaan om conditie op te bouwen en om toe te werken naar een speciaal evenement. Het kan echter ook gaan om een terugkeer op topniveau, als je geopereerd bent. De personal trainer Den Bosch heeft alle kennis paraat die je helpt bij volledig herstel. Ook dan wordt weer stap voor stap toegewerkt richting het einddoel.

  Eindelijk weer eens nieuwe en verrassende trainingsoefeningen

  Heel verstandig dus om als je echt je doelen waar wilt maken personal trainer Den Bosch in te schakelen. Dan sport je op verantwoorde wijze en zeer regelmatig naar jouw doelen. Beter en veiliger kan niet. Het rendement van een work-out van een personal trainer ligt hoog. Elk uur van de sessie zal benut worden en er zal geen sprake meer zijn van een efficiënte training. Ook mensen die al wel heel lang in de sportschool trainen zweren bij de aanpak van de personal trainer Den Bosch. De reden is simpel; zij doen al jaren en jaren dezelfde oefeningen in dezelfde omgeving volgens dezelfde schema’s. Hoe anders werkt dat met de personal trainer. Omdat hij ook op de hoogte is van de moderne trainingsmethoden en vanwege zijn eigen creativiteit is hij als geen ander in staat om van sport weer iets uitdagends en verrassends te maken. Zo kunnen reguliere trainingen prima afgewisseld worden met een gezamenlijk bosloopje bijvoorbeeld. De personal trainer is creatief en weet ondanks de omstandigheden altijd weer een spannend een uitdagende training te bieden. Uiteraard evalueren jullie regelmatig de trainingen en kijken jullie of de doelstelling aangepast moet worden, of dat je nog steeds op schema ligt. Sporen met een personal trainer is leuk, uitdagend en dé manier om sportieve doelstellingen te verwezenlijken. 

  Goed gebruik van apparaten en goed uitvoeren van de oefeningen

  Bovenal is veiligheid verzekerd personal training Den Bosch. Hoe vaak zie je het niet gebeuren, mensen die juist in de sportschool geblesseerd raken aan bijvoorbeeld de rug. Dit omdat ze de apparaten volledig verkeerd gebruiken of bepaalde oefeningen niet goed uitvoeren. Die kans is nihil wanneer je een personal trainer in de arm neemt. Thuis trainen? Dat kan ook, flexibel als je persoonlijke trainer nou eenmaal is. Kortom; er is geen ontkomen meer aan. Wil jij echt resultaat boeken door te sporten en wil je nou eindelijk eens conditie opbouwen? Ga dan sporten met een personal trainer. Je met het uiteindelijk allemaal zelf doen natuurlijk, maar de aanwezigheid van de personal trainer helpt wel!