Over Mij

OVER JEROEN HIELE

Hi ik ben Jeroen Hiele

Hi ik ben Jeroen Hiele, iemand die sporten altijd hoog in het vaandel heeft staan. Om zo hoog mogelijk te presteren op persoonlijk als wel zakelijk vlak, verbeter en prolongeer ik mijn eigen leefstijl Op deze manier kan ik jou optimaal coachen met jouw doelstelling.

Voor jou staat een coach die uitstraalt wat die predikt. De tools die ik jou aanreik heeft zich in de praktijk meerdere malen bewezen. Jij krijgt op gebied van Training, voeding en persoonlijke coaching alles dat ik in mij heb, de volle 100% geef ik aan jou!

Ik ben iemand die jou graag wilt helpen en jou van de start, naar finish brengt. Motiveren zit in mijn bloed. Motiveren bedoel ik geen schreeuwen nee, maar duidelijk het doel bij een training of coaching sessie vertellen, zodat jij de motivatie vind vanuit jezelf. Daar begin onze reis…

Graag werk ik met mensen die ergens heen willen en dat doen vanuit een WILLEN.  Ben je het even kwijt of vergeten, dan ben ik jouw reminder 😉

Jij wilt een trainer die zich altijd inzet en de ervaring heeft om jou te zeggen waar je staat en dit ook durft. Openheid en eerlijkheid en een coach die jij kan vertrouwen.

Als jij 100% weet wat je wilt en de verantwoordelijkheid durft te nemen dan gaan wij samen groeien, in figuurlijke zin natuurlijk 🙂

Wat ik verder doe als ik niet op mijn werk ben...

…Ik lees graag boeken en vooral wetenschappelijk of psychische boeken. Een rijke fantasie heb ik al van nature J

…Ik ga heel graag op pad met mijn vriendin. Van reizen naar Australië tot iedere maandag naar de supermarkt en onze boodschappen doen.

…Ik hou enorm van de natuur en doe graag hardlopen langs het strand en of in bossen en ook is mijn grote passie trails lopen (doel is dit jaar Lord Of The Rings Trail op het eiland Madeira. Daar wil ik een 45km trail hardlopen.

Meer over mij...

Ik ben zeer eigenwijs en daardoor stoot ik wel eens mijn hoofd, kan in figuurlijke als wel in letterlijke zin zijn.

Ik rijd gemiddeld 60.000 KM per jaar en dus iemand die veel onderweg is en sta of om 9 uur of om 5 uur op.

Wij sparen iedere maand om iedere 5 jaar naar Australië te gaan.

Ik heb veel meegemaakt, gelezen en geleerd om iemand goed in te kunnen schatten en inmiddels honderden mensen begeleid op weg naar de beste versie van zichzelf.

Wil jij van een 1.1 Liter motor dat hooguit 10.000Km per jaar kan rijden ook naar mijn Seat Leon 1.9 diesel dat 60.000km per jaar gaat rijden?

Ga dan met mij de uitdaging en reis aan naar de beste versie van jouzelf!

Tot straks in het Sportiom of bij jou thuis!

CONTACT OPNEMEN