DUO kanjers Carlo en Gerda

Mijn naam is Gerda L voor het gemak noem ik mijzelf zomaar even.

Er was eens een stel die al jaren gezamenlijk sporten, o.a. fitness en zo af en toe cardio etc. etc..  Op de Vrijdagmorgen gaat zij Gerda L. naar de yoga en manlief Carlo L.  gaat naar het Sportiom.

Deze vrijdagmorgen ergens in maart 2019, kwam Carlo thuis met een verhaal dat hij op de sportschool was aangesproken door een personal trainer genaamd: Jeroen Hiele.

Jeroen vroeg aan Carlo wat hij aan het doen was en wat het doel was van zijn bezigheden op de crosstrainer. Carlo vertelt het verhaal dat hij diabetes is en dat hij veel moet bewegen om zijn suikers laag te krijgen/houden. Jeroen zegt Carlo dat wat hij nu (crosstrainer) aan het doen is dat dat geen zoden aan de dijk zet in ieder geval niet voor zijn diabetes. Hiermee heeft Jeroen direct Carlo zijn volledige aandacht.

Jeroen legt Carlo uit wat wel zou helpen en dat hij met zijn training en begeleiding Carlo binnen een half jaar medicijn vrij of zeker een veel minder medicijn gebruik kan krijgen. Dit resulteert dan natuurlijk in een gezonder curves voor zijn diabetes %. Ik schrijf dit even in een notendop.

Thuis gekomen krijg ik dit verhaal van Carlo te horen, waarbij hij eindigt: als we het met z’n tweeën doen is het goedkoper. Ja dat is niet tegen dovemans oren gezegd. Ik kan ook hier en daar wel een love handles missen en ja wij zijn samen eind maart met Jeroen aan de slag gegaan. Elke week wegen en meten. Elke 6 weken een nieuw trainingsschema de 1 nog verschrikkelijker dan de ander.

Last but not least belangrijk: de vetmetingen. Succesverzekerd met het PHP eetschema. Iets wat voor mij het enige is wat ik heeeeel goed vol kan houden de rest van mijn leven.

Het was hard bikkelen maar altijd als je dacht ik ga stoppen, ik ben kapot of ik dood dan was Jeroen daar weer met een motiverend praatje een nieuw trainingsschema of een volledige vetmeting. Natuurlijk boek je resultaat, wat motiveert en ga je weer vol goede moed aan de slag.

Ik heb 7 mnd. met veel plezier,  enthousiasme en natuurlijk resultaat : 2 maten van kleding kleiner  aan zijn coaching traject deel genomen. Het zit erop voor de constante begeleiding maar geheel stoppen, nee dat doen we niet.  We gaan door want we hebben voorlopig een stok achter de deur nodig om deze resultaten te behouden.

Jeroen je bent een hele goede coach en daarbij ook nog eens een fijn tof mens.

THANKS voor de begeleiding,    we gaan nog een poosje op halve kracht met elkaar verder SUPER

 

Carlo,

Omdat ik mezelf in conditie wil houden was ik wekelijks in de sportschool te vinden. In maart dit jaar werd ik aangesproken door Jeroen. Ik besprak met hem de reden van mijn activiteit. In een uitgebreider gesprek met hem werd duidelijk dat als ik op een andere wijze zou sporten en eten, ik veel meer resultaat kon boeken. Ik heb Jeroen zijn adviezen en trainingen nu reeds een half jaar gevolgd. Naast het feit dat ik tegen de 10 kilo aan lichaamsgewicht kwijt ben, voel ik me ook veel fitter. Het afgelopen half jaar heb ik een maal per week persoonlijke training gehad, maar daarnaast was ik, vooral door Jeroen, gemotiveerd genoeg om zelf nog 2 tot vaak 3 keer per week zelf een schema af te werken. Hij is ook belangstellend in je leefwijze en achtergrond, om in te spelen op het aan te bieden programma. Ik kan aanraden voor diegene die graag willen sporten maar toch een steuntje willen hebben, doe dit ook. Hij motiveert je om een doel te bereiken dat je tevoren zelf bepaald.

Daarnaast is het een zeer gezellige trainer, er kan ook een lachje en een grapje af om even te spanning te breken.