Dorien- Personal Training

Na lang twijfelen en vinden dat iets aan mijn gezondheid moest doen, heb ik afgelopen juli eindelijk de knop omgezet. Ondanks dat ik het echt zag, en nog steeds zie, als een kadootje aan mezelf en wel personal training, vond ik het best een ding om tegen een vreemde te “moeten” zeggen: ik ben te zwaar, help! Maar na mijn kennismaking met Hiele Personal Trainer Jeroen kon ik alleen maar denken: wanneer beginnen we?!

Naast een gewichtsdoel, hebben we ook doelen gesteld voor omtrek en cardio. Op de momenten dat je zelf denkt dat je doelen niet (meer) haalbaar zijn, geeft Jeroen je het vertrouwen dat je zelf net even mist. Jeroen leert je dat je lichamelijk veel sterker bent dan je denkt en dat is echt heel leuk om te ontdekken. Naast de trainingen, die elke week weer anders zijn, hebben we ook eens per week een coaching moment. Deze momenten gaan met name over levensstijl en voeding. Heel leuk en super interessant. Gelukkig is er, naast het harde trainen en de serieuze lessen tijdens de coaching, ook voldoende tijd om te lachen 🙂

Nu een paar maanden verder ben ik al flink wat afgevallen en centimeters kwijt en staat de 10km hardlopen over twee weken op de planning. Maar de side-effects vind ik misschien nog wel veel leuker en belangrijker: ik voel me weer fit, ben een vrolijkere versie van mezelf en heb echt weer plezier in het sporten en koken! Ondanks dat ik er zelf heel hard aan werk, kan rustig zeggen dat ik zonder Jeroen niet zou staan waar ik nu sta. Gelukkig mag(!) ik nog een paar maanden samen met Jeroen aan mijn doelen werken!